Archivi tag: radioaktiviteti

61-Big – Bengu dhe dialektika e elementeve kimike.

(historia e fillimlevizjes kimike sipas raportit kohor – hapsinor) Thuhet se sot ne njohim dy forma te organizimit te materies: lenden dhe fushen (e para, ne forme te pergjithshme, permban levizjen mekanike, fizike dhe kimike; ndersa e dyta permban ne … Continua a leggere

Pubblicato in filozofi | Contrassegnato , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Commenti disabilitati