Archivi tag: Kongresi i Vlores

43-Komentet mbi nje dokument dypermasor

“ORGANIZIMI I SHQIPËRISË SIPAS VENDIMIT TE KONFERENCËS SE AMBASADORËVE NË LONDËR MË 29 KORRIK 1913”  dhe “STATUTI I SHQIPËRISË I PËRPUNUAR NGA KOMISIONI NDËRKOMBËTAR I KONTROLLIT” (vazhdim i asaj që shqiptarët nuk dinë për historinë reale të mëvetësisë së    tyre … Continua a leggere

Pubblicato in histori | Contrassegnato , , , , , , , , , , | Commenti disabilitati