Archivi tag: Gege Marubi

58-Tragjedia e të vërtetave historike shqipta

(ose hakmarrja primitive e historisë) Kaluan mbi shtatë vjet nga dita e vdekjes së njeriut që shkroi historinë e Shqipërisë dhe të popullit shqiptar. Ngjarjet madhështore plot suksese të famshme tashmë janë vënë në dyshim të plotë nga pjesmarrësit në … Continua a leggere

Pubblicato in histori | Contrassegnato , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Commenti disabilitati