Archivi tag: Arben Xoxa

54-Interpretimi materialist i filozofise se gjuhes shqipe

por edhe e gjuhëve të tjera; sidomos të asaj politike (kritika e filozofisë idealiste në “shkencën” e gjuhësisë dhe  Marrëzia e madhështisë të produktit intelektual enverist e postenverist shqiptar në këtë fushë 1945-2010)    Përmbajtja I    – Njohja me problemin … Continua a leggere

Pubblicato in filozofi | Contrassegnato , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Commenti disabilitati